Nasi Lemak


Tiap-tiap hari kan kalau I tak online or tak datang mesti ada orang tu kan mesti nak tanya "Weh! Cuti ke?" Hewhewhew. Rajin sangat kan nak tanya tiap-tiap hari #Janet

Tapi kalau #Janet tak tanya boring pulak! Hewhew. Dia teman gosip ok! Tak ada gosip, tak best! Hewhew.

Semalam mc. ); allergy. Semalam masak nasik lemak untuk breakfast esok hari. Ikan bilis dah goreng, sambal dah, telur dah rebus. Tinggal nasi je.

Btw, kejap! Nak cerita lain. Kita setahun sekali je masak nasi lemak sendiri. Hewhew. So, lupa ok nak masak nasi lemak tu cane? Santan nak banyak mana? Garam cane? Last-last I letak je sume. Cuma Haizi letak halia sikit! Tapi I guna santan kotak. Tak sedap sangat lew -__-'

Ok. Sambung balik. Lepas masak nasi tu lew rasa panas gila! Macam darah tu dari kaki naik kat kepala! Then naik lah allergy tu. Tak suka betul lah! Tak tahan sangat!

Pergi Klinik Presint 15, injection dapat, ubat pun mendapat. And doctor kasi mc 1 hari. So, bangun pagi yang tak berapa nak pagi tu breakfast nasi lemak semalam. Nyomnyom!



2 comments:

jana cun! said... [Reply to Comments]

haha..siot... =p btw da tgk x produk janna lawwa tu?

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

janna lawwa? confirmmmmm!!!!! tak lawwa sangat lahh! Hewhewhew ;p