Normal or over?

Jom lah borak-borak kosong. Tak de modal pun nak cerita tapi nak cerita "Adakah saya normal?" or "Saya seorang yang over?"

 

Situasi 1 Perlawanan Bola Sepak Malaysia-Indonesia (final). Seriusly, I memang over yang ini. Kita mana pernah main bola kan? and memang 'kaki bangku' pun. Nak tahu semua fasal bola memang tak lah kan? Haha. Perlu ke nak tahu? Tak kosa! Masa match tu I'm so excited! Sangat okey!!

 

Haizi tanya "hari ni nak masak apa?" ..."Tak mo masak!! Nak tengok bola!!".."Uiks? Sejak bila ni?"..Haha.

 

So, pergi Ramai Seafood tapau segala macam. I jadi macam terikut. Officemate semua macam tak nak OT semalam. Then, nak balik awal? Apakah? Oh..malam ni bola so kita kena tengok juga. Haha. Padahal? WTH? Aku nak tengok Kim K okey!!!

And of course I tak tahu pun bola tu offside? Ke outside? Haha. I'm so happy and menjerit kalahkan jantan tengok bola. Tapi apa gunanya sebab tak diambil kira. Haha. Over gila!

 

Situasi 2 apabila kita dapat tahu orang tu dah kahwin tapi dia kahwin kali kedua? Kenapa I suka over. Padahal orang yang jadi 1st wife and 2nd wife happy forever after? Haha. I'm so emosional bila ada lelaki yang jahat, then kahwin lain. Tak pun dia bilal tapi dia kahwin macam orang putih and sexy? Emosi. Emosi. Me not like okey. Tapi menjadi seorang perempuan I can feel apa orang lain rasa. Not 100% tapi 70% saya pasti!

 

Over tak? Ke takut kena kat batang hidung sendiri? Minta simpang lah! Haha. Apa pun Harimau menang yaw!!!! Kesian garuda, sudah jadi garuda penyet!


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

4 comments:

aenafiq said... [Reply to Comments]

jom la sesekali snbj.lagi sakan kau jerit hahaha

farra8979 said... [Reply to Comments]

hahaha... normal kut...

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Ala..tak mo lah!! hot! hot! nanti I berpeluhhhh...hahahah..

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

farra8979 : haha. normal kan? hanya perempuan sahaja memahami hati perempuan! ;)