Rainbow Cake

Wee! Kalau tengah rajin kan, 2,3 biji cake nak buat. Kalau rajin lah. Dah tu kalau jadi la.

Tapi yay!! Jadi pun!!!!! 1st attempt! Suppose dia lagi gebu and I don't know why dia tak gebu. I buat adunan dalam kuantiti yang sikit then loyang besar gila.

Tak patut! Tak patut! Haha. Nak buat lagi!!!! Sampai gebu!!!! Kangah, Umi, Ada and Cha coming this Thursday! So boleh lah baking lagi :) Actually cake ni untuk celebration 30th birthday Haizi.

Jemput makan ;) And Haizi got this from me. So purplish!


18 comments:

emma dangdut said... [Reply to Comments]

wah!!cantik nya cake shinaz!warna dia buat aku rase gebu..apeke kau ni ma +.+ heheh..sedap nyerr!!!

Mrs. Hakim said... [Reply to Comments]

resepi plsss!!!

MRS. K said... [Reply to Comments]

waahhhh.... kagummmmmmm!!

tunjuk la cara step by step

farra8979 said... [Reply to Comments]

nak resipi please... penah makan tapi cam malas nak wat sebab nampak cam remeh... hahaha...

jana cun! said... [Reply to Comments]

mencik!! sja jea postkn? nk mkck.. =(
apakh bnda purplish iteww... # kepochi.. =p

Miz Fieza said... [Reply to Comments]

wah santik kek.....eh bby nie nak rasa

Hana Faza-same person said... [Reply to Comments]

hamboih, riang rianya kaler dia..semoga shin n haizi pon riang ria juga..:)

..nOj.. said... [Reply to Comments]

uisshhh jeles jeles. bile tah nak buat ni. cantekkkk sgt tau.

LiYaNa.MaZLaN said... [Reply to Comments]

sedapnya.. de stok lagi x? hehehe.. =)

s a l l y z a . s a i d said... [Reply to Comments]

comelnye kek u babe.. nk resepi lah !! :) ehh apa yg purple tu??

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

shinnaz buat kek! huhu.. resepi plzzz!!

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

emma dangdut : haha. tengok tuan dia lah kan..gebu and gemokk..sob..sob..sentap tauuu!!!

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Mrs. Hakim : ala..malu lahhhh...kita ambik kat internet je. tapi kalau dah yakin sedap kita bagi eh :p

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Mrs. K : hahahaha. sentap! tahu lah selalu buat tak jadii..sob..sob..sob...insyallah nanti kita buat sekali lagi kita bagitahu eh! ;) TY

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

farra8979 :kita nak buat sebab dia colourful je. hehe. tapi memang remeh sebab kena bakar satu per satu ;)

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

jana : hallahh..saja je nak kasik tahuuuu..tengok je sudahh! nomnomnom...syedapnya :p

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Miz Fieza : haha. amboiii guna baby eh. tak apa-tak apa ada rezeki aku kasik! ;)

hana : kak hana colourful sangat kan? ;)

noj : halahhh tak boleh lawan tokey kek lahhh!! u lagi pandai dari iiiiiiiiii!!!

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Liyana : haha. ada..esok kita buat lagiii!

Sallyza:ungu tu...my fav colour ;)

Roxy :sebabkan kau jirang terdekat i will sent it to you...IF aku buat lagiii! haha