Selamat Hari Raya Aidiladha



Selamat hari raya Aidiladha ;)


Korang buat apa tu? Mesti tengah makan ketupat kan? Kita kat Melaka ni. Huaaaa...): Nak balik Meruuuuuu!!


Raya Aidiladha ni tak prepare apa-apa pun. Just simple-simple. Baju raya pun guna baju raya puasa hari tu. Kan banyak sangat sampai 6!!! #matilamak

Tak best wohhh raya tak beli baju raya. Hewhewhew. Macam budak-budak! #AAK?

Selamat hari raya aidiladha everyone #sekalilagi. Enjoy your rendang, masa lodeh and ketupat. Maaf zahir & batin. Seriusly, my belog sometime entah apa-apa entah. Kadang tu I nak cakap fasal I, tapi mungkin ada kena mengena dengan orang-orang-orang lain. Tak sengaja. Kecik hati.

Tak dapat beli baju raya, tapi I dapat kasut raya! Weehuuu!!! Cantik tak???