Shark Night


Hari Raya Haji hari tu kita dengan Haizi pergi Bandar Melaka. Kenapa? Saja je. Tak ada apa nak buat selain, makan-minum-tengok tivi-basuh pinggan-makan-minum-tengok tivi. Itulah cerita hari raya haji. So, I ajak juga Haizi pergi jalan-jalan.

Sampai kat Dataran Pahlawan, I ajak Haizi tengok movie. Lama gila kau tak tengok movie. Super malas. So, tengok time dengan movie apa best. Kangah cakap Shark Night best. "Seram dowhh..kau mesti terkejut"


Heh? Apa ke seramnya? Terkejut tu sikit-sikit lah sebab I tengok 3D. Wahahaha.

Cerita dia layan lah. Tak lah memboringkan gila-gila. I suka. 3.5 star. Shark Night ni cerita fasal ikan jaws lah. Eh! Ikan jaws dengan shark sama ke? Haha. Jerung lah! Tapi seriusly, scary gila tengok 3D then tengok gigi dia yang tajam tu. Imagine korang tengah snorkeling/mandi laut tiba-tiba ada jerung besar tu. Lari-lari pun tak boleh. Mesti kena makan. Then darah je keluar. Hish! Tak boleh imagine lah. -__-"

Ada 4,5 orang pelajar kolej bercuti kat tasik. Then, sorang-sorang kena makan dengan jaws tu. Rupa-rupanya jaws tu dibela okey. Orang tu memang lepaskan jaws tu untuk makan orang. Jahat gila.

Okey. Itu je cerita dia. Tapi sebelum tengok jaws kita makan kerabu mango The Chicken Rice Shop.




0 comments: