Super gojes!

Weekend not bad. Swimming, eating and fighting! Haha. Unbelieveable! Saya buat rainbow cake and 95% menjadi. 5% dari segi rupa wahuahua tak pandai nak topping cream jadi macam comot. Nanti kita tunjuk rainbow cake ;)

I bought this sebab ada Nur Fazura! Cantik gila kot! Cantik jugakkan colour hijau kalau....buat baju raya? :p I also get free shampoo and 2012 calender.

Happy working darling! Muah!


6 comments:

hanafaza said... [Reply to Comments]

Slamat bkerja di awal muharam,tahun bru, shin! :)

MRS. K said... [Reply to Comments]

tadi dah baca tapi lupa nak komen.
ni i datang balik.. hehehe.. baik tak i?

fazura memang cantik tapi shinnaz laaaaaagiiiii cantik....

Qing n Kueen said... [Reply to Comments]

hey, tema baju raya ai tahun ni (1433H) memang hijau. jgn tiru taw!
:D

farra8979 said... [Reply to Comments]

owh, rupanya cover adalah fazura. me sis dah beli tapi me tak perasan cover sape sebab dia excited dapat kelendar tu. hihihi...

eimma's said... [Reply to Comments]

syampoo tu mmg best..wangi sangat

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

hana : TY kak hana. same goes to u!

Mrs. K: alololo..suweetnya! muah! and TY!

Qing & Kueen : nak tiru jugakkk!! :p

Farra : kan? nampak lain sgt muka dia. mcm baru bgn tido pun adoo! haha

eimma : before this pernah pakai. L'oreal memang best and ok tapi tak boleh tahan lama-lama.