Tolong!!!!!!!!

Anyone boleh cadangkan syampoo apa yang menarik, wangi and kurangkan rambut gugur? Serius tak hilangkan kesan rambut gugur 100% pun tak apa, asalkan dia tak gugur semua. Elok sikit pun tak apa asalkan nampak kurang rambut gugur. Dah rasa macam penyakit dah bila tarik rambut luruh habis.

Rambut dah sikit gila! Gila-gila.

Before this guna Loreal color kuning. Lepas tu colour merah. Then color putih, lepas tu guna pantene

Lepas tu guna ini. Apa kejadahnya rambut makin gugur.
Last choice, Dove.

Pernah dengan shampoo 'BAWANG'? Ala..yang Jackie Chan tu? Serius...! Tak sedap gila bau dia. Tapi tak try lagi. Selain BAWANG ada lain tak ubat dia? Ke jumpa doctor je?

Serius masalah ini sedih sangat. Huaaaaaaaaaaa :(


6 comments:

Nurliyana Tauhid said... [Reply to Comments]

akak..nah amik rambut kita.!!;p

mami said... [Reply to Comments]

Shinnaz,

Im in the same boat....still looking for the solution..kadang2 malu ngan hubby coz dia nampak rambut yang gugur di bilik air masa mandi...and lepas blow dry...so shocking to see the way the hair just fall without knowing what u can do to stop them rite....rasa nak nangis pun ada... i boleh nampak kulit kepala dah...akak baru jer order dr. silky by dr. rozmey, katanya boleh merawat keguguran rambut...and btw..akak ada resdung... maybe that's one of the cause jugak...and dr. silky katanya bole merawat resdung sekali...cubalah ajelah...mudah2an sembuh...

*Miss Geli^ said... [Reply to Comments]

memang sampu bawang busuk, tapi berkesan..serius

TiNie said... [Reply to Comments]

cuba try pkai shampoo himalaya..bagus jugak..trutama protein shampoo...rmbut x gugur n jadi super lembut..tapi mesti make sure beli yang 2 in 1 skali ngan conditioner k...

farra8979 said... [Reply to Comments]

sama la.... rambut gugur sampai dah nak botak rasanya.... huwaaa...

hanafaza said... [Reply to Comments]

salam shin..akak dulu pon ada problem nih..tp pas guna syampu aloevera franch oil, totally stop..terkejut gak sb dah banyak guna produk..tp skrg alhamdulillah, xde masalah dah...cubalah