Where can I get this?



Tak sure ni brand or apa. Tapi tiap kali beli dia punya label tu ada 'Soft Talk'

Btw, siapa tahu kat mana nak cari benda alah ni. Dulu gebu, sekarang dah tak ada bulu dah. Me not loikke! I really need this for pergelangan tangan dan jari jemari.Haha. Gedik nak mampos. Pls. Pls. Help me!!!!

Before this beli kat Parkson Alamanda, now dah tak ada. Bukan Alamanda je kita cari tapi sampai ke Melaka nunnnn! Now, dia buat produk untuk tangan yang pegang mouse. Macam ni. Senyum je kan rimau ni. Hewhew.




3 comments:

Diari Hati Si Pari-Pari said... [Reply to Comments]

uit aku pun cari benda alah ni tapi tak penah jumpa..geram toi..mane la ade jual kan.

::Mamalyna:: said... [Reply to Comments]

lyna penah dapat adiah dari ofismate... bantal dari soft talk... serius tahan lama... dah takde kat alamanda ke?

Ayu Amir said... [Reply to Comments]

shinnaz, ayu pn tgh cari benda nie...yg harimau tu shinnaz beli ktne?...geram je tgk!.. ;)