2012..coming!



Kejap je kan dah 2012. Tahun ni rasa macam pantas betul masa berlalu. Cuti 3 hari dowh, nak buat apa ni? Tak celebrate New Year pun sebab apa kejadah dah tua-tua nak celebrate kan? Lain lah remajew. Outing bagai. Spend time with my family!

Semalam saja je tengok samada Starbuck ada keluarkan diari or apa kan for 2012. Yes! Memang ada...tapi..tapi..apakah semua benda sekarang menjadi mahal? Dulu diari besar dari tu RM50++ but now kecik gilo RM88? Apakah? Cancel terus!

Tak ada pulak dapat diari dari mana-mana! Bos pun tak dapat ); Ke belum lagi? Malas nak tunggu bos or orang kasi sebab last-last je kot baru nak bagi kat I. Sedeyy...); Lagi worst tengah tahun baru nak bagi. Apa kejadah kan? WAJIB ada okey diari sebab bukan nya nak isi jadual/aktiviti apa. Nak isi benda2 penting, resit-resit, buku hutang. Haha. Macam buku 555 gitu!

Pergi MPH pun berlambak tapi katanya diari pun mahal sekarang ni. Teman Haizi beli diari and calendar so....I got red diary. Yay! Muah!

Happy weekend and Happy New Year 2012. Have a lot of things nak capai for 2012 but biarlah rahsia. Hewhew. Last year macam tak ada benda nak capai, just go with the flow but tahun ni modah-modahan terlaksana dan dapat diikuti. Change is Important!



2 comments:

Hana Faza-same person said... [Reply to Comments]

Happy New Year, Shin:) I got two diaries :) same to me.nak isi resiit hutang..hehehe

cacah said... [Reply to Comments]

all the best dear! :)
have a great and blessed year ahead!