Alahaiii..tak sempat pakai lagiii!



Beli dah lama dah. Tapi kan..tapi kan..tapi kan...tak pakai-pakai. And you know what I beli jeans/ khakis but semua macam fit gila tak pun ketat sangat-sangat. I tengah reduce weight. It so hard lah. Unless I ada target. Maybe masa tak kahwin, oh..tak kahwin lagi. So, nak kahwin kena kurus. But now, hubs pun 2x5 "sayang jom makan!" Haha. I apa lagi "jom! jom!" Sangat lah tak kuat semangat kan? Salahkan hubs! Hewhew.

Last khakis I beli October hari tu tapi sekali je pakai. Motif cerita seluar aku pakai sekali je? Haha. Lagi pula I've bad experience pakai seluar. I was pregnant for 6 weeks. I pakai jeans super duper ketat. Senak gila perut. Tapi I tak rasa apa-apa pun. So, I sedikit fobia nak pakai seluar. Now, I pakai skirt je. Huahua. Macam Indon dah! Haha.

So, tiap-tiap hari start diet. Tak reduce pun. Kalau tak plan nak diet mesti berat turun sikit. Cane ni? Tak suka lah!

Project A : life w/out rice. #ehyeke


I can do it! I can do it! Because of what????????



I love this jacket. And I dont want to let it go! Mula-mula plan, colour dia agak susah nak match dengan seluar or shirt. So, I plan beli jeans/shirt yang sesuai nanti-nanti. Until now, jeans/shirt tu tak nampak bayang pun. I try semalam and ketat gila bahagian lengan? OMG!!! Scary betul lah!!!!




0 comments: