Gardening at Tesco, Setia Alam






Kalau tengah menggila beginilah. Kang kalau dah tak nak bye-bye lah kan? Hehe. Cantik-cantik. I pilih yang banyak bugna atleast sampai kat rumah still berbunga for 3,4 days. Haha. Lepas tu layuuuu...;p

"Ee..malunya dengan jiran sebelah..pokok dah layu pun nak gantung. Layak masuk tong sampah je" Haizi cakap. Huaaaa...tak ada insurans langsung tau!


Happy gardening ;)





4 comments:

Hana Faza-same person said... [Reply to Comments]

Haha, akak pon tgh giler gardening..tak pedulik walaupon tahu jgka hayat pokok tu pendek...ekeke

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Kak hana, tu lah kan kak. Kita ni tangan panas kottt..tu pasal tak hidup tapi skg ni kita tengah tanam sayurrr..yeeehaa!

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

patut la lalu depan umah nmpk tergantung² pokok bunga... hik..hik..

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

ummiaqeef : hehehe. dah nak mati dah pokok tu..sob..sob..sob..