Gettin' a Baby - Pt. 26

What wrong with me? Perut cramp all the time. Bahaya betol lah! I nak dapatkan advice from doctor samada nak check fibroid samada nak kena buang or biarkan lagi. My tummy sangat sennsitif now. If sakit perut, sakit macam tiba-tiba. Then, dia cool balik. Lepas tu attack! -___-,

Perut cramp masa period perkara biasa. Tapi lepas period pun still cramp. This is serious! Pernah tak rasa tiba-tiba dia macam sakit kat bahagian bawah perut? Ke gastrik ni? Kadang-kadang sakit perut belah kiri, tapi lepas tu belah kanan??? Nak jumpa doctor but dari hari ke sehari "hurmmmm..esok-esok lah..."

This is super nice, chicken finger with one thousand island sauce.


2 comments:

farra8979 said... [Reply to Comments]

slalu gak rase cam sakit kat perut belah bawah tu. nak g jumpa doktor tp cam takut la pulak... huhuhu...

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

hehe..tu lah farah..takut sakit lain pulak yang ada..huaaa...takuttt!! thank farah ;)