Gigih okeyyy!



Hi Mymie Sein ;) beg tu bukan untuk let go. Just snap untuk tatapan sendiri, husband and siapa-siapa yang nak dan bercadang beli nanti..hehe..Aidanisme, salam perkenalan ;) bag tu RM319.00 and untuk non-members 10% sahaja. Butt...if you members get additional 10% lagiiii!!! Ada dua-dua terus jadi RM258++ Less Rm50 kan? I adore this bag in black colour. ;)

Tak habis-habis kan cerita fasal bag. Hewhew. Yang pentinggg..dah paw Haizi mok-mok satu!! Just simple one. Treatment for hujung tahun ;) Last night shopping dengan my officemate-Alia. Sakit kaki dowh jalan satu Alamanda. Bukan beli apa pun. Shopping kat Watson je melebih. Ikut Alia. Hewhew. Best tau jalan dengan Alia jalan je tak berhenti. Haha.

Jalan-jalan, makan-makan. Bestnya! Balik dari Alamanda terus ke yard nak tengok biji benih. Hehe. Tanam sayur tapi tak reti nak berbatas. Tanam je lah kan dalam pasu. Hehe. Dah menetas dah biji benih tu. I tanam biji benih kacang buncis. Banyak-banyak sayur kekacang ini je yang I makan. So, sedang elok lah tu kan? Tapi tumbuh ke? Jangan layu sudah lerrr..




Ni sayur malam tadi. Kacang buncis ni beli ;p




6 comments:

Ieda Al-Habsyi said... [Reply to Comments]

gambo makanana mcm master chef! hhehehe! :)

Mymie Sein said... [Reply to Comments]

hehe...siap mentiond dalam entry tu..thanks sebab update pasal guess sales ni..

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

lps ni bole meniaga sayur depan umah, hehehe..

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Ieda : hi, salam perkenalan ;) harap gambo je lah kan??? rasanya...hehe

Mymie : haha. sebab mesti Mymie tak baca comment kita tulis, so for those yang nak beli and berkenan boleh grab. your mostly welcome! Muah!

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

ummiaqeef : mengadalah kau nak suoh aku meniaga pulakk! siapa pulak nak belii! dah lah tanam sikit..belum tumbuh lagii wehh..ada hati nak juall! hewhew

♥mama eza♥ said... [Reply to Comments]

beli beg ape..nk tgk gambo...