Glade #myfav


Since 2009 I memang dah guna Glade untuk daptkan bau-bau yang wangi. This is not iklan. Hehe. Kita nak share yang kalau nak beli pewangi untuk bilik/hall/rumah/dining hall/ and apa-apa ajelah. Before this, I beli yang spray tu. Kejap-kejap 10 mins "Psst.." Kan?? Tapi bau takat itu je lah kan. Dah tu nak refill bagai. Sangat lah malas! Ada tu charge kat plug kan? Itu pun wangi juga tapi cepatlah habisnya...-___-' tak sesuai okey!

Then, Glade buat product macam ni serius ohsem! Bau dia perghhh kuat gila! Plus so wangi!!!!

Kejap-kejap orang datang office "Wanginya bilik o-shin....bau apa ni?" Hehe. Then tinjau-tinjau apa yang buat wangi tu kan? Propa sangat kan? Haha. Diaorang tanya apa yang wangi ni. Sometime bau apple(green), fresh(ocean blue), lemon(yellow) and jasmine(green). I lagi suka fresh and jasmine.

Tapi kali ni dia keluar colour pink dowhhh!!! Im addicted with pink! So.....tak kisah lah bau dia wangi ke tak aku nak beli jugak!!! Padahal 2,3 hari lepas baru beli jasmine. Serius, wangi sangat. Bila masuk rumah, dah bau dah. Jimat elektrik. No 'psst..pssst'..lagi...hehe.


Permulaan dia ada glass untuk support pewangi tu lebih kurang RM8-9++. Tapi untuk kali kedua tak payah beli glass tu just refill, RM 6++ tapi memang best, murah and jimat dari segi penggunaan. Sebulan lebih boleh tahan. Kat office ada aircond dia lambat habis. So, tak payah suruh cleaner spray bilik kasi wangi ;)



0 comments: