Great Weekend



Good 'yawning'!

Setelah bermalas-malasan di rumah 2 hari lepas. Rasa macam lagi malas nak pergi kerja. Hehe. Have a lot of works!

I present you my lunch. Hehe. Terover rajin. Semalam punya!

Ayam Rempah. I memang fail buat ayam rempah. Haha. Haizi tanya "Daun kari ni memang letak kat sini ke?" Haha. #sentap "Memang resepi dia gitu. Kena letak daun kari, baru wangiii sangattt!"



Udang Sos Petai.


and sayur cincai boncai.


Actually I tengok movie dengan Haizi #0mbakrindu. Balik tu singsing lengan baju yeah terus buat. Dalam kepala banyak nak buat. Nak basuh baju yang berbakul-bakul. Nak sapu lantai, nak mop lantai, nak cuci toilet. Nak gardening, nak buat cake, nak masak for lunch, nak sediakan hi-tea. Wahh! Semua kan nak buat. Yang sempat 2,3 je. Yang tak sempat 8,9. Sambung hari ni lah!








4 comments:

MRS. K said... [Reply to Comments]

daun kari tu goreng skali dengan ayam lah kan?

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

ha ah. orang letak masa blender ramuan dia tu, then masa nak goreng tu pun tabur sikit. dah goreng pun letak jugak! terpetik lebih!!! hahahhaa

Miz Fieza said... [Reply to Comments]

aku kalo aym tu daun kari tu aku goreng sekali baru lah bau dia naik.........hahaha

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Miz Fieza : sedapppp....! ni balance tu aku letak kat atas tuuu..yang goreng dah hangus terus! haha