Hal-hal perempuan gitu!



I tak kenal pun dan tak berani pun nak pergi La Senza sebab tengok dari luar pun.."Ish mesti mahal niiiii!!!" But I love their concept. Chicky-chicky and hot! And of course design dia super cantik and nice. Tapi apa ada hal..kat dalam je pun kan? -___-'

Siapa yang suka design/colour yang cantik and striking and ngauuummm boleh visit La Senza. Now dia tengah sale. Tetiap hari lah dok hantar text/emel suruh pergi!! Ada ke patutttt!!!! Haha. Hari tu ada promo for panties 5pcs only RM85. Okey tak?

Nah! Info untuk sesiapa nak pergi shopping this week! Happy holidays yalls! Muah!
Tips mengenai bra :-

1)Jangan basuh bra menggunakan mesin. I dont know why but perasan tak kalau basuh guna mesin kan mesti besi dia tercabut lah apa lah kan? Dah kena beli lainnnn...tak pakai yang besi kang tak menampung pulak kan? Hewhew. Kalau nak basuh juga dalam mesin pakai jala yang jaring-jaring tu. Kat Cosway ada jual! Yay!


2) Ketika waktu tidur digalakkan untuk tidak memakai bra. Untuk rileks maybe...-___-'

3) Pastikan cup sesuai dengan size ( . ) ( . ) anda!

4) Kalau rajin sangat nak basuh guna tangan tonyoh-tonyoh and gosok-gosok gitu je. Jangan beria sangat sebab bra ada besi nanti berkarat.



Itu je. Happy shopping!






5 comments:

ak yuyunz said... [Reply to Comments]

#2 was so right. kasik la benda tu bernapas sket eh.. :D

Mymie Sein said... [Reply to Comments]

Ala dengar name pun dah takut ni kan nak masuk tengok..hehe..saya pakai yang murah2 jer..asal bertutup cukup ler..

♥mama eza♥ said... [Reply to Comments]

aku memg xde masa nk basuh tangan..campak masuk mesin jek...hahaha...memg pemalas giler...

Chekgu Azrine said... [Reply to Comments]

selalu basuh tangan je.. tak penah masuk mesin.. hehehee

Hana Faza-same person said... [Reply to Comments]

Akak pemalas ..masuk mesin je.pastu bila dawai tercabut,Ada alasan beli baru.yay! Haha