Its all about gardening





Bedal je lahkan tanam sayur dalma bekas ni. Hehe. I gardening and Haizi ada photoshoot dengan Wardina Ieman so, just let him go and enjoy his photography and I gardening kat rumah. Ala...gardening main-main T__T

Main-main pun tiap-tiap hari I tengok okey..bila lah nak tumbuh. Excited tu memang lebih!!! Hehe. This time I tanam Kailan! Tak sabar nak tunggu besar and boleh lah buat sayur kailan ikan masin kan?

Verangas! I juga tanam pokok kacang buncis! Yay!





2 comments:

Ieda Al-Habsyi said... [Reply to Comments]

weee rajin ko! best2! nanti dah leh mkn tu yg nikmat :)

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Th rajin..kalu xrzjn...sob..sob....hahahha..dah nampak hasil sgt puas hati walaupunn..sikit!