JJCM : Coconut Shake, Pantai Klebang, Melaka

Good morning!! Yay!

Hari tu kita balik Melaka then ada officemate cakap ada coconut shake sedaapppp kat Melaka!! #ehyeke kenapa I dengan Haizi tak tahuuuuu? Hewhew. Gigih ok pergi kat Klebang! I bet mesti kena beratur panjang. Sigh!


Tapi tak mengapa hujan ribut petir sanggop kuredahi hahaha. Hujan kot masa weolls pergi!! FIL tanya nak pergi mana? "nak makan ice sejukkk" hehe. Hujan-hujan minum air sejuk!!! Lucky me tak ramai orang masa weolls datang so tak perlu q panjang-panjang kan? Actually confuse jugak. Why kedai tu macam tak ramai orang? And tak ada khemah pon? Selalunya penuh okey sampai jammed jalannn!




Rupanya......dia dah asingkan untuk minum kat situ or take away. Takut juga lah salah beliii..! T__T Tapi....sedap jugak!!! Ada ice cream? Tapau 2 bungkus untuk FIL and MIL.





4 comments:

Hana Faza-same person said... [Reply to Comments]

Kalau dtg jalan Penang, rasa coconut shake kat Cornwallis..terbaek I tell u;) hehehe

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Kak Hana,

ohhh..kena cuba niii..tapi lambat lagiii....tahun depan baru nak ke Penang ;)

Nanti nak pergi I calling-calling ok ;)

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

mcm sedap je..

ak yuyunz said... [Reply to Comments]

pehhh memang sedap! seriously!