Parkson SALE




Sebenarnya tak suka shopping kat Parkson. Macam tak best. Tapi parkson Alamanda je lah. Sunway Pyramid best! Hewhew. Semalam tengok ada sale. Ingatkan kat hall Parkson tu masih jual bra and panties.

Bila lalu semalam sale untuk cadar and pillow. Me loiiike!!!! Sebabbbb sale macam ni tak selalu...sebab dia jual bantal dia murah-murah! Hehe. For me agak murah lah kan dari beli bantal 1 kepala RM89.90? Atleast tengah sale ni dia jadi RM40++ kan? Tapi ni tak okeyyy..dia jadi RM24.00 ++ Brand Novel ni memang selalu beli. Sebab best jugak lah. Tak lah baring rasa flat je kan?



Last time beli borong 6 terus! Ada juga jual doormat pun murah RM10++. Dah lah nak sambung buat kerja. Chow!



4 comments:

Hana Faza-same person said... [Reply to Comments]

Nak gi parkson ptg ni jgak! Hahaha over!

Mymie Sein said... [Reply to Comments]

wahhh i loike too...

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Kak Hana : kena pergi okeyyy! skg kan YES. So, harus terjah!!! Eh...silap!!! WAJIB terjah!!

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Mymie : hehe. kaki shopping! ;p