Puss in Boots


Its unplanned movie. Suppose I tengok Twilight on Wed tapi tak jadi sebab tired sangat and malas nak lepak lama-lama kat Alamanda. So, burn macam tu je.

Then, semalam Alia hantar balik borak-borak terus "Eh..jom tengok movie nak??" Haha. "Kita tengok Bella!" Ohh..ok! Berdesup pergi Alamanda balik! Hewhew. Sampai sana Bella ada 8.30pm. Macam lambat je? -___-' So, Alia ajak balik dulu. Nanti pergi lagi. Adoiii..tahu lah Alamanda dengan rumah tak sampai 5mins! Hewhew.

Tak boleh jadi ni! Tak mahu lah. Tengok Datin Ghairah. Haha. Serius! Unbelievable. Beratur cepat-cepat sambil tengok iklan kat TV. Ada iklan Datin Ghairah. Habis je iklan Alia pandang I, I pandang Alia. Haha. Macam tak
sesuai je nak tengok. Haha. Pls lah! Even ada Aaron pun, ohhh...pls! So,
tengok Puss in Boots. Haha.

Why? Sebab Dafi AF5 cakap "Puss in Boots best..." Haha

Movie 7.45pm tapi well jadi perempuan singgah kedai ni, singgah kedai tu. Tengok kasut, beli kasut. Sekali tu movie 7.30pm daa.....T___T 15 mins terlepas. Tapi apakan daya, masih dapat memahami jalan cerita. Puss so cute! Kucing-kucing dalam tu semua cute and pandai dancing and singing! Haha. Serius! Its about friendship and jangan pentingkan diri sendiri. Kids lagi sesuai kot tengok cerita ni sebab ada amalan nilai-nilai murni.

Walaubagaimanapun, I enjoy and 3.5 star for Puss in Boots.


2 comments:

*Miss Geli^ said... [Reply to Comments]

akak tengok minggu lepas..tapi suka sangat kat kucing interprem yang tekup mulut sambil buat

OOooOOoOO tu..pasan tak?


kelako

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

HA AH! YANG HUJUNG CITER PUN DIA ADA KUA KAN? MENGADA BETOL KUCING TU! SEBAB COMEL SGT!