Ra.One #astro1st

Nak kata fanatik dengan hindustan tak jugak lah. Fanatik lagi dengan Aaron Aziz. Haha. Tapi boleh lah nak layan. Tapi tengok juga lah..T__T Last movie tengok kat wayang, My Name is Khan. Best. Siap nangis sedih ); So, kalau tengok movie nangis-nangis tu normal lah kot. Sebab kalau gaduh pun boleh nangis? Amacam? E..hati tak kental langsung!

Actually I tak tahu langsung apa ni Ra.One? Twitter my cousin Aen asik sebut Ra.One lah, Kareena Kapoor lah. Setahu kita ada satu movie SRK juga tapi bukan Ra.One and belum keluar pun? Then, tengok #astro1st ada pula Ra.One. Cerita apa ni weh???

Dulu ada juga tengok cerita Bavani #astro1st. Haha. Best wo cerita ni. Polis perempuan membanteras jenayah gitu! Haha. Ra.One ni cerita fasal game. Ada Ra.One(Jahat) and G.One(Baik). Dia macam ni lah. Ada satu family, (Shekar) SRK-Sonia (Kareena) -Prateek (????) then, Prateek ni lagi suka orang jahat dari orang baik sebab orang jahat selalu menang. Tapi tak pada Shekar, ayah Prateek ni sebab kalau kita buat baik dengan orang jahat, so orang jahat takkan kacau kita lagi. Of course tak kacau lagi..sebab itu namanya buli. Hewhew. So, bapa dia create game orang baik fight dengan orang jahat. Sekali tu, Ra. One tu hidup okeyyy!!!

Okeyy..nak cerita macam panjang. Haha. So, Ra. One adalah super macho sebab I suka Arjun Rampal! Handsome dowhhh! Tengok tak dia kat Dil Haim Tumhara? Perghh..Handsome! Handsome! Hewhew!

Tapi dah katanya nama hindustan apa je yang tak boleh kan? Haha. Hindustan dengan cinta memang tak ada penghujungnya. Yang penting mata G.One colour biru. Kelas gituuu! Kareena Kapoor memang sexy and best. Suka lah dia dance. Macam WOW!! Haha.

Okey. 3.5 star for Ra.One..Eh?...5 star for Arjun Rampal! Woot! Woot!


2 comments:

Mardhiyyah Fadzil said... [Reply to Comments]

wehhhh.... aku pun suka gilerr!!! akhirnye ade gak citer bollywood yg super best!

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

haha. peminat hindustan jugak ke? ;p