Sherlock Holmes : A Game of Shadow


Bagi memenuhi permintan Mama_Auni kita tunjuk bag yang kita beli hari tuuu...! Tak lah cantik mana. Dia ada 4 colours. 1st I survey I suka the black one, then 2nd time I pergi I terus suka white..tapi bila dah pose sana, pose sini terus suka pink! Yang coklat nampak soso je T__T So cantik tak Mama_Auni bag kita? ;p

I beli wedges tu kan Mymie Sein sebab I comfort tau pakai. Tinggi pun tinggi. Hehe. Tapi tulah tak pernah lah tahan lama. Tak tahu lah kasut tu yang bersalah or memang kaki gajah! Sedeyyy..! And I bet your shoes lagi cantik-cantik dan menggila kan? Hehe. Hi farra8979, awak sukaaaa..kita lagi sukaaaa...! Hehe. Thank you ;) Rasanya kita baru je beli wedges masa raya Aidiladha hari tu tapi dah kopak sana, kopak sini. Tak tahan or memang I lasak guna kasut? -___-, Salam perkenalan ak yuyunz ;) well, perempuan memang suka shopping. Tak dapat shopping, window shopping pun jadi kan? Cuti ni pergi shopping okeyy! ummiaqeef shopping maternity? Tak apa asalkan kita shopping! I loikee!

Actually lama jugak tak tengok wayang and last MI : Ghost Protocol. Gila handsome Tom Cruise. I tak jadi tengok Songlap sebab ramai kata tak best and tak paham. Tapi ada juga ramai orang kata best and kena memahami jalan cerita tu. Ni mesti filem berat ni sebab nak kupas satu-satu jalan cerita Songlap tu kan? Maknanya I tak tengok Shaheizy Sam lah ni?? -___-

Ohh...Shaheizy Sam sekarang tidaklah menjadi keutaman buat masa iniiii...!!! Haha. Lebih fokus kepada cerita Haizi, Sherlock Holmes.




Sherlock Holmes ni yang lepas okey juga lah. Tapi review ada yang kata kali ni lagi best dari yang lepas. So, nak tengok juga lah. Lagi-lagi ada Robert Downey Jr. tu kan? Very the ironman! Handsome kan?

Jalan cerita seperti biasa macam penyiasat dolu-dolu lah kot kan? Kali ni dia menyiasat apa entah tapi jalan cerita dia nicee and seronok lah nak tahu apa kesudannya. I think Sherly sangattttt genius and bijak! Hewhew. Sesiapa yang minat investigate ala-ala CSI gitu confirm minat! Dan lagi lawak okey!


Happy watching. Today nak tengok Jack & Jill pulak! Stay tune!



3 comments:

♥mama eza♥ said... [Reply to Comments]

wah cantik jugak beg tuh...huhu...

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

lame giler x soping rasenye.. hehe.. tp handbag stop dulu kot. yg ada pun x terpakai, ekeke..

Wawa Tasliman said... [Reply to Comments]

Plan nak tgok sherlock holmes tapi full saja di GSC, Alamanda tu.