Swimming again!


"B...bila orang nak beranak-ranak ni?? Teringin lew nak hantar anak orang pergi kelas swimming" sebab I tengok kids kecik-kecik gila dah belajar swimming. Nice kan? Yang penting...baju swimming tu comel! Haha.

Serius masa kat PADE tu, kecik sangat badan dia and dia macam takut. Nangis-nangis dulu then swim jugak. Hehe.

"Tunggu je lah...kelas silat jangan lupa!"

??????

Disebabkan murah gila. I sampai around 12.30pm. Then, 2.30pm kena keluar. Sebab dia ada session. Kebetulan tak sempat 2.30pm memang weolls semua kena naik hujan lebat. Cha tak nak keluar. Agaknya seronok kot kan main pool, hujan pulak tu.


Then, tak nak balik. Me sambung next session. 3.00pm -5.30pm. Kali ni weolls pergi dengan auntie Jana. Tak tahu lah weolls ni pergi swimming ke pergi makan tepi pool. Haha. Asal hujan, naik, makan. Macam tu je lah aktiviti kitaorang. Confused tujuan asal. Haha.


Malas dah nak bawa diaorang pergi Wet World dah. Haha. Lepas ni kita pergi Sunway Lagoon pulah eh? Yay!


8 comments:

Hana Faza-same person said... [Reply to Comments]

Akak pon berhajat kalau Ada anak,nk ajar swimming;p harap2 termakbullah doa kita ni,kan shin?

jana cun! said... [Reply to Comments]

napa kita berlawan2 naik bdn ni...
da mcm bini sherk da aku tgk aku..
+_+

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Hana : tu lah kak hana. Semoga niat kita diperkenankan oleh-Nya. Amin! Amin!

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Jana : hahahha.. boles tak jangan buat lawak??? hahahhaha. bini Shrek macam mana? jom lah diet na!

eima said... [Reply to Comments]

aku dulu dah beli swimin suit dah ..last terkubur sampai la ni...skrg ni dah branak 2..jgn harap la aku nk ber swimin suit ...tidak......

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

eima : haha. ala. nanti lepas ni boles lah pakai! hehe. bawah your prince and princess pergi swimming!

NURUL JAMIAN said... [Reply to Comments]

best jugak kan antar anak kelas swimming

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Nurul : Nanti Raina dah besar sikit hantar kelas swimming ya :)