Tiba-tiba rindu sama ini budak hitam! Haha. Makin besar makin macam-macam. She talk too much!

Now dia kena buli dengan adik dia. I don't know why, Ara 10x garang dari kakak! Kesian gila!

Tapi Ara comel sangat! Kakak tak comel sangat. Hahaha. Hari tu teman Umi cari barang taska serius kedai tu macam kedai dia punya. Playing around.

See..see..! Masa kat kedai tu ada patung macam gambar perut dalam dia ada baby and twins.

"Mak long ni apa?"

"Baby...ni kakak, ni Ara"

"Kak limah mana????"

Nak sangat tengok Hantu Kak Limah tu kan?? Haha.

Sebab Cha suka swimming, opah beli mini pool. Dah tak mahu beli yang plastik asik bocor je dikerjakan dua orang budak.

Comel je kan? I mean mini pool, bukan Cha. Hahaha.


0 comments: