AINO & Serai, Empire Subang


Very mak-mak sebab sibuk nak beli pinggan mangkuk cantik-cantik! Memang menggila betul. Survey kat IKEA tak ada, Parkson tak ada. Sedey..! Pergi Empire survey pun tak ada. Masuk AINO. Tempat ni lebih kurang IKEA je. Best jugak! Sempat lah beli benda bodoh-bodoh ni. Tempat ice cube. Motif? Kot-kot tak minum ais kan? Haha. Alasan je kalau nak beli.






Sebelum ke AINO layan Serai. Seperti biasa menu terhad kepada Siakap Steam (recommended), Asparags Belacan, Butter Prawn (recommended), Pavlova, Minted Calamansi. Macarons tak order sebab takut Haizi bising order itu, ini.

Kesimpulan, tiada lagi orang handsome di Serai. Kangah sedih sangat ): sob..sob..sob..

Kangah cakap ada kedai Jepun jual barang RM5. Semua RM5! Tak jumpa pun....jeles tengok tempat soletap Kangah kaler pink.



3 comments:

cacah said... [Reply to Comments]

saya pun pernah jatuh cinta ngan orang hensem kat Serai. sampai berangan macam video klip Mine oleh Taylor Swift tu... heee ;)

H.A.N.A said... [Reply to Comments]

rm5 semua kan? ada!! kedai DAISO. kt puchong shopping cmplex. Aptah nama shopping mall tu. IOI ke apa.

gi situ mmg jd gila!

cacah said... [Reply to Comments]

kat Mines pun dah ada daiso... baru buka kat sebelah toycity... tapi ioi punya lagi besar....