Alahaiii...Dominos!


Nak cerita hari tu kita pergi Dominos Setia Alam. Lapar gila okey ); Nak makan Garlic Breadstix. Sedap kan? Lepas
redeem Iced Latte kat Starbucks terus pergi Dominos.

Bagus! Lengang. Tak ada orang pun :)

10 mins pertama I berdiri je depan kaunter tu. Tak ada sesiapa pun yang attend. Its okey. Cuti panjang ni ramai juga kot yang cuti. Think positive je lah. Ambil order dah ramai dah beratur belakang I. Then, dia layan orang lain dulu? Excuse me??

Almost 1 hour okey I tunggu!!! Rasanya kalau awak tak cukup staff why not bagitahu lambat ke apa kan? Tak paham betul. Then, bila tanya lama lagi ke weolls punya memandangkan orang yang beratur panjang belakang weolls tadi dah makan and balik dah pun. Sampai Dominos tu kosong ok tak siap-siap juga weolls punya? Apa hal? Staff pulak boleh tak jawab soalan hubs and dia just jerit kat dapur "Aku tak tahu nak cakap apa kat customer ni??" WTH?

And bila kita cakap servis dia ambil 1 jam untuk out Dominos dia just cakap "Satu jam eh bang?" Macam tak ada apa-apa je kan? Serius bengang gila! Macam tak bersalah and polisi Dominos yang kata 15 mins siap tu sila campak ke laut! Setakat kupon tu boleh blah!

Geram ok!



3 comments:

eima said... [Reply to Comments]

tp kan klu delivery ngan take away mm beza lembab... slau dah kena gitu .. berdiri congok tak dak org layan klu tak pikir dak encem nk mkn ...layan mama nk berdiri lama gitu

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

hehehe. serius tak menahab betol tunggu hari tuuu..lama gila!

ohh..sbb handsome kita wajib beli dan sanggop tunggu! hewhew

Aidanisme said... [Reply to Comments]

dominos ni klu take away mmg lambatttttttt.. penah pegi sekali kat setia alam ni masa dia br bukak.. boleh tahan lamaaaaaa