Apakah isi kotak semalam?


Jeng..jeng..jeng....;p


I pun lupa apakah yang I beli niii...hahaha. Then buka-buka-buka tengok-tengok hanger uolls! Hari tu jenuh cari. Then tanya Mrs. K katanya beli kat Nilai. Jauhnya nak pergi. So, tanya my cousin dia beli online je ;)


"1 set ada 10 pcs = RM 15 tidak termasuk pos (postage for semenanjung RM 5 & S/S RM9" - Promo pulak kat sini! Hewhew.



Tadaaa..dah tergantung sudah Fareeda in da house! Wee!




3 comments:

eima said... [Reply to Comments]

hanger ek ... o0o

Mimie said... [Reply to Comments]

akak pakai hanger ni erk utk tudung fareeda.. kalau kita pakai hanger yg bulat2 agak2 boleh rosak tak tudung. hehehe. tudung mahal2 bleh beli ye. hanger tak mampu lak nak beli. hihihi

Mimie said... [Reply to Comments]

akak pakai hanger ni erk utk tudung fareeda.. kalau kita pakai hanger yg bulat2 agak2 boleh rosak tak tudung. hehehe. tudung mahal2 bleh beli ye. hanger tak mampu lak nak beli. hihihi