B'FAST : Latte Machaito & Blueberry Puffs


Dulu tak suka nasi kerabu. Sekarang tiap-tiap pagi nak makan nasi kerabu. Haih! Sedap lew nasi kerabu kat cafe office T__T but tiap-tiap hari makan nasi kerabu tak boleh jadi ni. So, makan biskut sahaja okey pagi ni -___-

Tak tahu lah sihat ke tak?

Cicah dengan Latte Machiato.



3 comments:

Adlina Husaini said... [Reply to Comments]

hi dear..jejalan umah awak ^_^

owh gitew rupanya sachet nescafe baru tu..rasanya macam mana? best tak?nampak kelasss je packaging dia kan..

*salam ziarah dari adlina putrajaya*

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Adlina : thanks ;)

actually nescafe ni I jumpa kat Cold Storage sbb before this, tak pernah jumpa latter, so I beli.not bad sebab dia banyak pilihan :)

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

x pernah jumpa pun nescafe tu..