Comel gila!

Esok Cha nak school. Yay! Boleh ke dia sekolah sebab cakap pun tak lepas. Tapi ikut ibu Cha mestilah BOLEH! Tiada yang tak BOLEH! Haha. Malaysia BOLEH! katanya...!

Konon nak beli lah set bekal untuk dia bawa pergi school tapi apa kejadah kan? Kat school provide makanan. Lagi pula school dengan Makngah makanan haruslah tip top. Tak jadi lah! Beli pensil case macam geli pulak! Nak beli DORA tapi Cha kan macam jantan. Haha.

So, tak jadilah! Then I nampak glass DORA ni. Comel gila! Tak sure nak belikan untuk Cha and Ara or untuk Maklong and uncle. Haha. Comel sangat!


5 comments:

Ieda Al-Habsyi said... [Reply to Comments]

comel weh! :) beli kat mane?

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

ieda, comel kan? Kita beli kat parkson alamamda...;)

mamamarissa said... [Reply to Comments]

k.jue pantang gi section tue...confirm mesti beli punya...hahaha!!!

icha kalo dpt nie, mesti asyik nak minum jer...air air...hahaha!!!

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

mamamarissa : kan? kalau ada anak gitu lah kan..semua nak belii..tapi kan..kita yang berkenan tauuu..rasa macam malas je nak bagi kat Icha demok!

eima said... [Reply to Comments]

WAHHHHH COMEL.....FAHIM SUKA KARTUN TU...CAM GEGIL KAN...HAHA