Griller- BARBEQUE



Lama dah kot asik sebut-sebut griller and finally I dah jumpa yang reasonable dan affordable. Actually, I nak sangat griller ni sebab I tengok Boys Meet Grill. Haha. Pengaruh kuat niii!!! Puas pujuk Haizi jomlah beli. Tapi tinggal dua orang BBQ macam bosan lah pulak! Then, teringat kat Meru suka tau BBQ ni. Tapi suka makan je. Yang nak bakar sorang pun tak nak!!! Grr...!


I suka BBQ ni!!!! Hehe. Just nice lah untuk 2 orang macam weolls. Kang dah beranak pinak, bercucu bagai kita beli yang besar gilo tu. Menjadi idaman juga tapi rasanya belum and tak mampu nak beli sekarang. It cost 2k for BBQ.




So, boleh lah BBQ this week! Happy weekend y'alls!





5 comments:

*Miss Geli^ said... [Reply to Comments]

jemput ai nanti nak bbq tau

mamamarissa said... [Reply to Comments]

ala, nak jugak!!!

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

yeay! bole dtg umah ni..huhu

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Miss Geli : insyaALLAH, tapi akak bawak kambing tauuu..panggan kat umah kita ;p

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

mamamarissa : hahahahah..tengah offer ni kak jue! mesti icha sibuk kacau mama jugak!

ummiaqeef : bolehhhhh...;)