Grrr..!



Last minit!

Jakel kat Sect. 7, Shah Alam. Dia punya sale tepi-tepi jalan tu sampai ke Meru! Apakah??? Sale menggila sangat ke? Tipu ah!

Kunun sale, tapi sale ciput je. Nyampah! Tapi kita pergi jugak...haha. Jan-Feb wedding for 6weeks berturut-turut. Over sampai cari baju nak pergi wedding. Haha. No-lah..cari baju kerja. Kata sale. Mesti jual murah-murah!

Pergi pulak dengan Cha gemok. Pengsan! Hewhew. Masa weolls datang offer 3 pasang RM100. Kain baru-batu pun dari RM180 jadi RM120/RM60. Depends kain lah. So, I memang dah target nak beli kain apa. Terus pergi area kain tu then seperti biasa ada SA entertain. Malaih betul lah..! Diorang ni suka offer macam-macam I tak nak ok. I dah target kain sekian-sekian. Sekali SA yang entertain lelaki uolls!

Menyampah gila! I dah bagitahu nak cari kain biasa-biasa. Tapi dia offer? Kain sepasang RM358??? Nak buat pergi kerja je lahhh! Tapi lawo giloss!

"Kalau beli berapa boleh less?" Kelas kat Jakel tawar-menawar. Haha.

"RM350!!"

Huh?? RM350?? Apa kejadah kurang RM8???? Last time beli baju raya less sampai puluh-puluh apsal lah sikit sangat kau bagi?

Dah tu bila I cakap tak jadi dia offer kain lain pulak! Offer tu kasiklah kain yang murah, cantik! Ni tak..!!! Semua stock kain mahal nak mampos! Bengang betul! Nak tengok sendiri-sendiri dia follow..I rimaslah! Cha pun pening. Kejap tu, kejap ni. Susah gila SA lelaki ni.

I pilih kain, I just nak 2 meter untuk baju let say harga dia RM180/4 meter. So, RM45/meter lah kan? Kalau nak 2 meters RM90 lah kan? I macam dah suka nak cakap "boleh potong lah..I ambil ni" dalam hati jew sebab SA tu dah cakap dulu "cincailah kak..saya bagi murah RM100!!!"

Apa hal?????

Malas nak layan. Cha jom balik!






2 comments:

mamamarissa said... [Reply to Comments]

pening...pening...confirm cha pening...hahaha!!!

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

hahahahah...dia pening sebab boring...main kain je dapat...hehehe