JJCM : Bubba Gump Shrimp Co., Sunway Pyramid



Dalam list takde langsung nak ke Sunway Pyramid. Haizi nak beli kemeja putih. Seperti biasa 6month ganti balik baju-baju kerja. Macam budak sekolah tu...:) Tahu je lah baju putih cepat kotor kan? Jenuh nak cuci. Anyone ada tak petua/cara nak bersihkan baju putih. Pakai 2,3 kali je dah macam buruk.

Haizi dok pilih-pilih I pun galak juga la pilih kan? Haha. Dalam fitting room dapat msg from Haizi "no pants, no white shirt for me..tak ada stock" haha. Nampak nau, orang lain dah shopping dulu kan? Tak apalah lain kali je lah. After window shopping..lapar lah! Don't know nak makan apa. Ikut kita tekak masa tu nak makan western!!! Haha. Haizi tekak Melayu nak nasik! :p

Tony Roma macam tak okey pulak so we decide pergi Bubba Gump. 1st time ever masuk. Not bad. Kedai ala-ala dalam kapal uolls! Kayu and very classic! I siap ambil gambar kot-kot nak buat cozy macam tu? #verangans






Sampai-sampai je I macam blur. Orang tu cakap kalau nak order sila switch benda alah ni. Okey. :) sementara tengok-tengok menu I tak switch lagi dia da datang. Haha. Lama nau pikir..dia punya konsep tu bila nak panggil order sila guna 'STOP FORREST STOP' nanti ambil order, then dah settle switch to 'RUN FORREST RUN' haihhhh...!!! Leceh lah! Orang sebelah 'siweeett..siweettt.." datang terus!! Haha.





I order Mama Gump's Grilled Lamb Rack, RM 44.90 sebab nak western sangat kan??? Haha. Seriusly, SEDAP nak mampos! Mashed potato apa kebenda dia letak ni sedap!!!! Haha. Before ni pernah makan TGIF, Tony Roma then I prefer Bubba Gump! Tapi portion sikit gilo. Tamak..sebab laporrr!





Then Haizi suruh ambil shrimp. Dah nama pun Bubba Gump Shrimp Co. haruslah menu utama udang kan? Sodap juga! Mama Blue's Southern Charmed Fried Shrimp, RM34.90.
.
Kunun order light-light sebab petang kang ada date dengan Sally! Yay! Kekenyang sudah...!

I order Sparkled Lemonade Strawberry and Haizi Blueberry. Sodap juga! RM11.90/glass. Bubba Gump Shrimp Co. is recommended!





2 comments:

MRS. K said... [Reply to Comments]

akak klu makan kat tempat gini setaon sekali je kot! itu pon tunggu hari special.. hahaha..

gile kedekut!

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

ala...jangan la gituu..dah lama tak pergi tempat mahal-mahal..and kita bet next year tahun depan jugaklah kita pergi makan sini..nan ado nak makan tiap2 bulan..tak kayooo...

bukan kedekut tapi ambil langkah penjimatan. kedekut tu perlu kita rasa! kalau dah tak kedekut nanti tak rasa apa yang special ;)