JJCM : Garden Lifestyle Store & Cafe @Alamanda



Hari tu tengok Roxy, Eza pergi makan kat Gardens. Jenuh lah ajak hubs pergi. Tak nak lah pulak dia. Dia kan tekak melayu. So, non ado nak pergi. Nak ajak kawan memang tak pergi-pergi sebab macam tak berminat je kawan I tu? -___-' Ajak Kangah lah! Eh..ajak Kangah kena belanja dia pulak! Hahahahahhaha ;p

Kedai dah lawa dah ;) Best!



Makanan pun best. Sedap....






I order Grilled Baramudi for dinner ;) Okeylah grilled kan sebab tak mahu makan nasi katanya. Ada juga vege macam brokoli hijau and putih tu. Apa beza entah sayur ni. Rupa seakan-akan tapi sedap lagi brokoli hijau kan? Tak lupa juga ada mashed potato. Damn! Sedap juga!!! Sebab tamak nak order lagi satu mashed potato lagi.

Herm..maybe mashed potato yang dekat Grilled Baramudi lain sikit kot dari beli kat side dish mashed potato sahaja. Tak habis and tak luak.




Then, Haizi as usual nasi goreng, so order Ginger Flower Fried Rice . Tak habis-habis. Presentation nasi goreng dah meletop dah!


"Sedap tak you??..." hehe "Tak lah sedap mana...sedap lagi you masakkk.."

Haikkk??? Hahaha. Nak minta orang masak nasi goreng lettew..;p

Then, disebabkan nak tengok wayang. So lite-lite je lah makan. Kang kenyang sangat movie entah ke mana asik belai perut je nanti hehehe.

Then, I order Punch Garden Moktail and Tembikan Laici for Haizi. I punya best, Haizi punya kedai Kelate pun ada ;p


Bye.





4 comments:

♥mama eza♥ said... [Reply to Comments]

ari tu ajak laki aku pon, die kate xsedap...tp garden punch sedap kan air die..huhu

POSH76 said... [Reply to Comments]

mmg sedap dan santek deko kat sini

LiYaNa.MaZLaN said... [Reply to Comments]

saya jumpa akk khamis lepas, mse tu akk baru kuar dari garden ni, saya lepak sementara tunggu wayang start. nak tegur. tapi malu la.. akk pkai batik biru ngn tudung biru kan? hehehe.. =)

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

sedap kan grill baramudi tu..tp mcmx puas..hehe