JJCM : Madam Kwan, Alamanda


Ya..dah dibuka. Tak pasti bila. Yang penting keow teow dia enak bangat ;)





Portion besar gila. Untuk 2,3 orang makan lah! Me tak habis pun. Banyak...! T__T Haizi order Nasi Lemak. Sambal dia boleh tahan lahdengan masam-masam peda dia tu.


Plus me order fried chicken drumstick, RM9 hokeyyyy! Haha. Gilo. Ingatkan frumstick omel-omel tu. Takkk! Sedey...! Mahal ); Teh Iced tawar hebeh betul lah. Think positive untuk elakkan manis. Ke memang macam tu? Haha.


So-so je ;( Ni dalam Madam Kwan, cantik juga. Chinese style.

Since semalam macam nak demam. Sedeyy...! Mulut kebas, sakit tekak, flu lagi. This week ada 2 wedding. Bila nak weekend ni? Hehe.



1 comments:

Filla ~ Kasihs said... [Reply to Comments]

oh dah bukak yeh? nak gi lah nanti.. tapi madam kwan mcm mahal pastu tak berbaloi dgn food dia? ye ke? hahah.. tgk teh ais tu dah tau tawar hebeh.. cair je :(