JJCM : Mali Corner's - Char Koay Teow



Sebenarnya petang tu ada date dengan Sally. Weolls plan nak makan steamboat sebab dah lama tak pekena! So, Sally book and nak try tempat baru Flaming Steamboat, Setapak. Before this ke Sunway sahaja. So, rasa sama je kot mana-mana Flaming sebab satu company. So, I recommend Flaming Steamboat, Setapak. Sebab besar, selesa dan bersih sedikit!

Sebelum tu thank you Sally & Zack sebab belanja weolls! Muah! Muah!

Bukan senang nak sampai KL secara tiba-tiba kalau tak ada hal. Alang-alang dah sampai, pergi shopping mall baru KL Festival Mall. Eh betul ke nama dia tu? Besar juga tapi disebabkan baru and I tak biasa kat situ agak macam tercari-cari mana nak pergi. Tapi macam-macam ado! Seoul Garden, Ayam Penyet AP, Papa John, Sushi King, Tepanyaki and etc. Parkson pun ado.

Keow Teow ni famous kan? Asik tengok orang post and check in at Mali's Corner je kan? Cer try. Sedap! I suka! Tapi..Haizi tak suka! Haha. Takde apa yang menggembirakan selain nasi goreng. Nyampah! Petang dah steambot 2 jam! 1 jam lepas tu pekena Char Koey Teow! Gila! Mati kekenyangan pulak!

Order 2 special for us! Sharing! Kenyang gilo kot! Tapi udang banyak! Best!




Us! Muah!






4 comments:

Mymie Sein said... [Reply to Comments]

wahh bestnya.. nak gi kl pun boleh kira setahun berapa kali sekrg..jeles zaman bujang dulu2..

Ieda AlHabsyi said... [Reply to Comments]

char key teaw my peberet ok! hehehe :)

eima said... [Reply to Comments]

fav my enpanjang ni ... kat mana ek mali's corner tu ....

kitorg sanggup travel pi utara semata2 nk mkn CKT sedap....gile laki aku tu

*Miss Geli^ said... [Reply to Comments]

akak tak suke kat malis corner ni..tapi abang amir suke