Journey 2 : The Mysterious Island





Hari tu makan kat Garden dia bagi 2 coupon. Untuk apa? Untuk kita makan lagi!! Yay! Haha. Makan aje lah yang kau tahu kan o-shin? Ang pow raya maaa...;)

Then, after makan-makan ajak hubs tengok movie ;) Wee! Best! Dah lama tak tengok movie. Yer! Last tengok movie sehari sebelum tengok Journey 2 : The Mysterious Island, tengok Mission Impossible 2. Hehe.

Journey 2 ni kalau korang tengok sambungan macam Journey to the Center of the Earth gitu. Memang sambungan lah kot! Not bad lah. Tapi for me so-so. Tapi kalau nak tengok movie terkini boleh layan lah! Sebab baru keluar. Tak lupa juga Bujang Terlajak sebab ada Fazura!

Sekian terima kasih sebab tak ada mood nak cerita fasal asik nak cuti sahaja. 3.5 star for Journey 2 : The Mysterious Island




0 comments: