"Lawak ke Der.."




"Hi Eima- tak lah over the sea sangattt! hehe. Bandung je kottt! 2 tahun lepas dah pergii tapi nak pergi lagi sebab ticket AA murah gila time tu ;), Hi! Filla ~ Kasihs, Yannie Bunny, Cacah, Hana Faza-same person & Mrs. K- Itu lah fasal, pernah dengan tau tak boleh pergi even expire date dia April pun kena renew..so, what purpose lah kita buat sampai 5 tahun kan? 4 years 6 month je lah boleh guna..hehe T__T. Hi lovely LoVEaQshA- kita nak pergi seberang je. Insyallah tak sempat rasanya, memang kena renew balik -____-'. jana cun! & ♥mama eza♥- korang bergelak-gelak lah sakan today. sob..sob..sob..);"


Funny juga tengok gambar passport masa kecik! Aduhaiii..memang tak habis-habis gelak. T__T Memang 'jantan' betul. Sebab masa kecik-kecik kan banyak kutu weh..haha..so haruslah potong pendek. Plus I memang macam jantan pun! Ganas! Tak macam Kangah super duper comel #sentap rambut pun fringe, mata juling ke atas. Haha.

Thanks ya. Muah! Muah! Kena lah renew awal sebab kot-kot nak pergi USS kan? Yeeha! I wish dapat pergi USS this year! Apa kejadah lah kan nak berjalan macam duit dalam peti besi ada banyak gila tak habis makan 7 keturunan. Haha. Bulan February ramai gila kot yang cuti plus ada cuti yang bersambung-sambung. Nak pergi mana ni?

Me? Kenduri kahwin berlambak! Every week! Nice!

Then, siapa beli tiket 'Lawak Ke Der..' @Istana Budaya? Nak joinn! Nak tengok JOZAN! Yay!






3 comments:

MRS. K said... [Reply to Comments]

jangan lupe ole2

♥mama eza♥ said... [Reply to Comments]

nk sambung gelak lagi kat sini bole abg shin...hahaha

Fakhira Izzati said... [Reply to Comments]

macam mana nak dapatkan tiket?