Nak tanya lah...




Last week my mom showed me this one. Super cute. Semua orang ingat I boy. Please! Yang Kangah tu juling semacam je? Hewhew.




I akan holiday pada February ni so, check passport then tengok expire date 3 April 2012. Ohh..I think sempat lagi niii nak guna...;) Tapi I pernah dengar and baca kat belog siapa entah dia kata kena 6 months sebelum expire date kena renew. Apakah? Betul ke? -___-'


Malas lah!



11 comments:

eima said... [Reply to Comments]

wahhhhh holiday ober d si ??

yannie bunny said... [Reply to Comments]

btol btol. 6 months before expiry date dlm passport u tu sebenanya passport u dh mati. u xblh travel dh kalu expired by april. u kna renew dulu.

LoVEaQshA said... [Reply to Comments]

haah kna renew 6mnths bfore,tp tgk tmpt gak..lau g spore bole jer dkt2 nk xpired pn g ag tp lau tmpt lain asenya mmg kna 6mnths b4..

♥mama eza♥ said... [Reply to Comments]

weh ko nk holiday mane?

cacah said... [Reply to Comments]

a ah betul.. sila renew sekarang.... ;) kalau tak tak boleh keluar sia sia jer... :) take care!

Hana Faza-same person said... [Reply to Comments]

Haah Shin..kena 6 bulan sebelum tamat tempoh.kena renew la ni jawabnya:)

Filla ~ Kasihs said... [Reply to Comments]

ye, rasanya 6 months before.

jana cun! said... [Reply to Comments]

cntik rambut nmpk? haha..

MRS. K said... [Reply to Comments]

tu la rasanya 6 bulan kan??

mana mau pegi akak?

elna said... [Reply to Comments]

yer shinazz kena 6mths b4 lorrr...kita pun kena renew jugak expired May....lucky to wardina tak perlu cos dia punya tamat oct, so ngam ngam gitu....yehhh kita sampai dulu...shinazz n haizi 14 feb kan?....

yatt said... [Reply to Comments]

haah betul kena renew 6 months before