Orang kahwin pakai inai, tapi orang tak kahwin pun pakai inai jugak!


Isshhh...bulan satu ni memang bulan orang kahwin..by Sept. /Oct. kita boleh lah dapat anak buah baru plus beli hadiah for baby pulak! Hewhew! Start awal Jan okeyy dah busy sampai awal bulan dua!! Niceee...!


Wee...orang berinai, kita pun nak berinai jugak! Hewhew. Meriah kot padahal......pengantin tak berinai lagi. Hewhew. Thank to my cousin, Yong sponsored inai-inai dijariku. Dari yang tua sehingga ke budak-budak berinai. Haha. Import Masjid Jamek marriiiii untuk buat inai. Sudahnya....bercorak-corak lew...:)


Tak lupa Icha Demok pun buattt. Icha feeling kekawin ok pakai inai "Icha nak kahwin tak?" *senyum alu-malu seolah-olah dapat kahwin esok! Gatal!


Yang tak pakai Haizi sorang je. Weee...! Congrats sesiapa yang kahwin!!!


my cousin-me-Kangah



Bye!



2 comments:

Hana Faza-same person said... [Reply to Comments]

I like berinai! Hehehe..in fact, sejak kawen tak pernah putus berinai:) petua mak nenek nak rasa perkahwinan rasa fresh gitu..hehehe

Che Kasih said... [Reply to Comments]

balik pakai cutex je la nampaknya
-_-"