People come and go..

My fault. Tak puas hati post status FB. Buttt..I never and ever did again! But...some people always make a judge dari segi luaran.

Once I post status fasal lelaki or apa tak bermaksud I refer to my husband! Reality nya memang lelaki macam itu. Lainlah I sebut nama si polan si polan. Sometime bila life diperhatikan agak frust juga. WOW! WOW! Feeling retis yaw! ;p
I frust gila-gila bila ada orang buat judgement. 1st, I admit this is my fault but..paling obvious try message and chatting untuk tanya lebih lanjut what is actually happen? OMG! You're so busy body! Serious! Ada tu balas balik status dengan sindiran. Paling worst, yeah..ajar my hubs buat bukan-bukan kononnya nak tengok power of man.

Bila dah jadi macam tu then I post apa-apa berkaitan lelaki tak semestinya melibatkan Haizi. Tak gaduh pun orang kata gaduh. Haizi agak soft sedikit dari saya. Seriusly frust gila.

I follow him everywhere, orang kata I queen control. So, I tak nak kena kata queen control, I biarkan dia have fun and enjoy pergi sorang-sorang so tak terikat dengan I.

Bawa I pergi tengok office baru pun orang boleh cakap I ni berkepit dengan Haizi. Tak heran langsung nak pergi office dia. I pun kerja kat sana dulu. So nothing different. Masalah bila tak ikut pun orang kata kenapa tak ikut sedangkan tempat isteri disisi suami. Mana satu nak dengar?

Regard,
Shinnaz Ahmad Rasid

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

3 comments:

jana cun! said... [Reply to Comments]

sentap nmpk... haha.. =p

Hana Faza-same person said... [Reply to Comments]

Eh, biarlah nak berkepit pon, laki kita, ye dak? Hehehe..buat taktau je shin, sbnarnya diorang jelez ngan kita tu:)

Mas said... [Reply to Comments]

yes,ppl come n go.abaikan je shin.org boleh ckp apa2.yg penting, kita suami isteri bahagia.nk dgr ckp org, smpi sudah tak abis kan...cheer up ,happy weekend ;)