Prestige VIP Card





Hewhew. Kalau boleh segala members card nak masuk and join okey. Apa-apa entah. Padahal baru beli sekali dua. Kekadang tu tak nak dia suruh juga masuk! Adoi!

Hari tu memang dapat email La Senza promo apa entah. Bahaya betul. Asal dapat emel je menggelupor nak pergi. Haha.

Nat..Na...jom lah!!! ;p

Dia offer kalau join VIP Prestige Card dapat macam-macam. Apply RM30/year. Beli-beli ingatkan dapat apa. Dapat lah note book/badge/pen dengan make up bag selain 10% less setiap kali beli. Extra 20% if birthday month.

So, dapatlah note book, nail buffer and make up bag.


Kangah : Boleh tak kau beli bra and panties kat Jusco je?
Me : Bolehhh...tapi nak jugak kat La Senza. Huahua.
Kangah : Aku pun nak beli jugak lah!

Poyo! Eh, yang teringin sangat untuk masa ni nak jadi members Fareeda and Mothercare. T__T





3 comments:

farra8979 said... [Reply to Comments]

wah, bestnya... tapi aritu pegi cam x banyak sgt size besar. kuciwa...

nUR_rOsALiNdA said... [Reply to Comments]

Sama ng kawan kita. Jenis berpenyakit nak join sumer membership ni..Untung wooo sbb kita dpt tumpang sekaki..Hahahahaha~

jana cun! said... [Reply to Comments]

nak jg... mna share aku ni.. haha.. ^_^