Sale!!!



Hari lain sebelum sale habis pergi tengok La Senza. Tak ramai orang pun??? Kak Anim kata cepat sikit sebab takut size tak ada. Hantar email 15% tapi sampai sana ada members 10% je. Yang 15% tu apa? Sebaik mengidam dah lama and dapat green light dari Haizi mok-mok. Size banyak tak ada. Geram! Hasil pulangan dapat juga bag dot dot.


Kata sale kan? Ada kedai yang murah, ada yang tak murah! Jalan-jalan kat Festival KL Mall ada kedai sport Haizi survey kasut katanya. Siapa suruh kan buang kasut. Haha. Sebaik ada lagi kasut yang sama pattern.

Pilihan I dan Sally! Hehe.



Update* 5.34pm



0 comments: