Starbucks Card




Dulu lah masa dia kenalkan kad ni sumpah tak paham dia cerita apa. Before this, kalau I beli apa-apa benda kat Starbucks untuk dapatkan diskaun I just tunjuk Jusco Card sahaja. Start 2012 dia kata dah tak boleh guna Jusco Card. Apakah? Haha. So, dia bagitahu ada Starbucks Card.

Nak beli asik lah tertangguh. Sesiapa yang ada Starbucks Card ni kalau rajin and suka gila produk Starbucks just topup sahaja. So, kita guna point tak silap. Setiap kali beli dapat lah apa contoh beli sampai 10 drinks dapatlah 1 iced percuma. Macam tu lah. Then ada special for birhtday month. Beli tumbler- percuma 1 Ice Blended. So, I beli 2 tumbler- dapat FREE 2 Ice Blended. Hewhew.

Hari tu first time apply and topup I register kat website dia, FREE lagi satu Ice Blended. Wee!

Fav drinks, Caramel and Latte! #nomnom




4 comments:

Mimie said... [Reply to Comments]

me ada kad ni.. hehehe. mmg kena register kat website eh..

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

yes! org tu ckp lew..dia kata once u register u dpt free 1 iced/ice blended :)

Filla ~ Kasihs said... [Reply to Comments]

haha memula pon blur ngan kad nie.. bila dah register aritu kat website.. pastu bawak beli air dia.. baru paham.. tp leceh gak kan? kena sentiasa 'ada kredit' dalam kad tu kan? baru leh beli.. yup, dpt free 1 masa first time guna....

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Filla : mmg leceh tapi boleh je kan beli tak guna topup card tu..lagi satuu..card ni kena jaga elok2 sebab dia ada duit kan dalam kad tu ;)