Underworld Awakening 2D




Apa beza 2D and 3D? Yang aku tahu 3D ada cermin mata. So feeling gojes pakai cermin mata gelap. Haha. Sebut cermin mata gelap. Adalah menjadi kesukaan dan kegembiraan sekiranya memiliki satu cermin mata gelap Ray Ban. Tapi..apakah harga sampai 700 ke 800? PS je lah...-___-' DKNY pun not bad. Tapi kan..macam mana nak tahu sesuai ke tak? Anyone tahu macam mana nak pilih cermin mata gelap yang cantik?

So apa beza 2D dengan 3D? Serius. Tak nampak sangat perbezaan. Actually semalam tengok Underworld : Awakening 2D. Disebabkan I tak minat sangat nak tengok 3D sebab sometime tak dapat nak catch up orang putih tu cakap apa. Laju nauuuu! sebab tak ada subtitle. So, dari tak puas hati I tengok movie biasa-biasa. Disebabkan juga Underworld Awakening ni baru release kena tengoklah kan. Padahal?? Tak minat and tak tahu pun cerita dia fasal apa. Haha.

Tapi..NOT BAD! 3.5 star sebab I tak tengok dari awal. I mean dia dah ada Underworld 1,2,3 kan? So tetiba I tenogk yang ini but still boleh layan lah! ;) My friend cakap best cerita ni. So layan but for me macam ganas je. Tercabut kepala, tulang bagai. Its story fasal vampire and Lycan. Kali ni diaorang ada anak ok? So, antara vampire and Lycan berebutkan budak tu.

Vampire pakai pistol eh?

Bye.



2 comments:

eima said... [Reply to Comments]

org kate tak best tak nampak effect sbb 3D ngan gelap ... tatau la tak tgk wayang ...hehe

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

hehe..kita mmg tak suka tengok 3D sebab takde subtitle. tak semua movie slang omputih dia sama. so, agak susah lah tahu sebab kalau tgk movie aku lambat sikit nak tangkap dia story psl apa..hahaha