Ustajah Icha Demok



Cuba tengok bulu mata dia tu? I wish..I ada bulu mata gitu jugak! Kalah Cik Ta ya'lls! Hehe.


Dalam gambar omel aja. Kat luar???? Kak limah sangat! Haha. One thing yang good pasal Icha Demok kuat makan ni pergi mana-mana nak bertudung ya'lls. Sejuk perut ibu Cha! :) Tak kisah lah skirt ke apa ke, tak ada lengan ke tudung tetap no.1!!! Alhamdulillah!

I miss her. Now dia dah sekolah. So, tak dapat hangout sama-sama. Sedeyy..! Weekend je jumpa! -___-,

Hari tu bawa pergi Serai. Masing-masing dok order air.

Mak Ngah : Calamansi Soda satu..!
Adah : Adah nak...nak...Ice Lemon Tea lah!
Uncle : Syrup Selasih less ice satu..!
Me : Calamansi Soda tambah lagi satu yeah..and Cha nak apa?

Icha : Akak nakkk...(sambil buat muka berfikir) herm..herm...Mak Long..akak nak milo..!

Haha. Muka tak bersalah minta Milo. Ingat kat rumah ke sayang? Balik nanti kita buat Milo ya. Serai tak ada lah..T__T


Regards,
Shinnaz Ahmad Rasid

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.


0 comments: