Wraps and flooding




Sedeyy..);

Last week busy dengan wedds so berkampung kat Meru sepanjang cuti. Balik Putrajaya semalam. Hujan lebat sangat. Sekejap je pun bukan lama tapi disebabkan lebab atap genting rumah jatuh ke bawah. Nasib baik tak ada siapa cedera. Pecah bederai lah atap genting tu. Haizi kutip. Masuk rumah banjir pulak! Air??? Yes. Bocor lettew T___T

Bukan bocor dah....banjir terus. Bilik kat atas pun kena tempias and basah gila tilam. Atas tilam. Comforter pun basah. Baju pun basah. Elok sangat tudung Fareeda pun atas katil tu. Tapi tak basah? Selamat..haha. Cewah! Lepas lap-lap sikit-sikit turun dapur masak-masak pulak for dinner.

Decide nak makan simple gila. Antara Cantonesse Mee or Kebab? Mana satu senang ni???? -_-' Takpelah. Masak Kebab sebab beria meredah hujan mencari cheese ;) #nomnom Semalam cari barang dapur then jumpa 'Wraps'. Longgok atas meja. Ada 3 jenis BBQ, Original and Garlic. So I suka Garlic. Hehe.


Punya malas kan? Masak tu je. :) #nomnom









4 comments:

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

rumah aku alhamdulillah xde ape..cume pokok2 umah jiran tgk dah senget benget..

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

rumah kau kawasan tengah kott..rumah aku depan sekali..sob..sob..sob..

Nurul Ilyani said... [Reply to Comments]

shinnaz, dh report ke?huhu

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Nurul Ilyani : dah report tapi they all kata within 24hours diorang akan datang check ;)