Adnan Sempit 2



Shaheizy Sam yaw! Hehe. Macam dah suam-suam kuku je kan dia sekarang. Hehe. Tak apa-tak apa. Kasi chance kat Aaron Aziz pulak! Hehe.

Korang tengok tak Vanilla Coklat? Pekejadah lah cite tu kan. Haha. Pasal Amir tu teraniaya macam tu pun pak mertua dia boleh nak blame. Drama Melayu sangat! Tapi tak menahan scene romantis Amir cakap I love you tu Haizi boleh senyum-senyum malu. Tah pape tah! Haha.

Melalut sudahhh...! Haha. Ada 3 movie tak boleh miss! Ghost Riders, Adnan Sempit 2 and The Means War. Cerita apa tu?

I tengok Adnan Sempit 2. Mula-mula nak cakap Adnan Sempit 2 BEST ok! Hehe. Kelakar. Maintain macam dulu. Hehe. Tapi kali ni dia story fasal Adnan belajar cakap orang putih and dia kena jadi orang 'koperasi' huahua. Korporat kata koperasi. Ok. Tak lawak #kthxbye Paling melalut kan scene salah seorang kumpulan Balas RL5. Entah apa-apa!

Best lah. Rasa nak pergi tengok lagi lah. Hari ini ada Karnival WOW! Nak pergi ke tak nak? Ish..ish..sejak duduk Putrajaya tak pernah lagi pergi apa-apa event di Putrajaya. T__T


0 comments: