Federal Territory Day



Happy Federal Territory Day, 1st Feb '12.

Off day!!!!!!! Boleh lah bermalas-malasan di rumah memandangkan Haizi ada course. Alia, my officemate temankan 3hari 2malam. Dah plan dengan Alia nanti nak hang out tapi tak tahu pergi mana.



Decide pergi Ikea. KL cuti hopefully Selangor ok. Non-hado!!!!! Jam gila. Sampai Kota Damansara 2.30pm, masuk Ikea 3.30pm? Brunch+hi-tea #nomnom meatballs and chicken wings! Dessert ambil Marble Cheese Cake! Sedap dowhh! Tapi tak habis ); Alia kena paksa makan sampai habis!!


Agaknya pagi dok pulun Cococrunch. Masuk angin terus sumbat kerepek dhal, meatballs, jus apple, chicken wings and cheese cake.

Balik, tengok Haizi dh balik makan maggi. Terus lapar makan maggi. Hewhew. Plus I terus masak for dinner. Yums! Pergi Ikea tak beli apa-apa ke? Hewhew.


2 comments:

eima said... [Reply to Comments]

suka benor ke ikea tu ek ....aku jg tak penah pegi hahahha

1000savings said... [Reply to Comments]

wow.... sedaaaap......

Tak naik Hop On Hop Off ride @RM1? ... Masih ada jugak free boat usage & pony ride at Taman Tasik Titiwangsa from February 1st - 7th, 2012....

http://www.1000savings.com/2012/01/malaysia-federal-territories-day-2012.html