Fujifilm Instax 210




Maaf, entry I sama dengan Kangah. Haha. Tak kisah pun! Sebab mula-mula macam kamera apa dia nak ni? Tak dapat LUMIX nak camera gitu pun jadi. Haha. Untuk Kangah, guna camera handphone je lah!

Lalalala~

Sekali tu, lepas di belek-belek cool gila dowh camera ni! Haha! Malam tu juga survey sampai 3 pagi! Haha. Tapi berbaloikah guna polaroid ni? Sigh. Ada lagi satu Lomography, but too expensive. Tapi bukan polaroid.

Banyak benda nak pikir sebelum beli.



0 comments: