Hasil


Hasil berbelanja ;) Haha. I asked mymom "puas tak shopping kat sini..nak datang lagi tak?"



ni 2nd trip punya. 1st trip tak hada ;p





for guys!





Makngah beli sweater untuk Kakak Icha demok melampau-lampau dengan Ara. Hoih! Geram nak cubit dia. Dengki semacam dia tu!




Maklong beli long dress for Icha and Ara. Marilah kita berdoyong-doyong pakai skirt labuh. I plan nak bagi baju ni for our next trip to Langkawi but Ibu sangatlah tak sabar nak pakai dulu. Sigh.



mine ;) wee! telekung jangan cakap lah. rasa nya sembhayang 80 kali pun boleh tukar-tukar.



T-shirt @Cihampelas, Rp25k/pcs


FM also at Cihampelas, rp25k/6pcs



"Tak puas!!!" Haha. Sebab mymom paling banyak kena tipu di Tangkuban Perahu. So, agak frust lah kan. Tak apa. Tak apa. Before balik I dah pasang azam dah end of this year kalau boleh nak pergi lagi. Haha.

Over gila! Apakah? Balik hari pun ok. Huahua. Lepas tu dah pergi sana tidur kat
Amaris Hotel Cimanuk. Hewhew. Colourful okey!




1 comments:

elna said... [Reply to Comments]

hari tue pun nak stay kat amaris...tapi tak jadi....pegi ke malaka hotel....hotel budget jugak...not bad ok....hotel baru...breakfast dia sedappppppp